Vakkundig onderhoud en herstelling van alle merken en types toestellen.

Op onze service kan je rekenen

Bij Viessmann geloven we in sterkte door dienstverlening en in lange termijn relaties. We staan u bij met raad en daad, komen nieuwe systemen opstarten, en wanneer nodig zorgen we voor onderhoud.

 

Service voor particulieren

Onze ervaren en degelijk opgeleide techniekers, van bij u uit de regio, doen onderhoud en herstellingen. Wij beperken ons niet tot onze eigen toestellen, maar helpen u ook verder met een aantal andere merken en types.

Naargelang uw wensen, neemt onze planningsafdeling contact met u op om het periodieke onderhoud af te spreken. Zo blijft u verzekerd van een optimale werking van uw toestel.

U kan onze technische dienst bereiken via het contactformulier hieronder, of rechtstreeks via 014 24 71 71 tijdens de kantooruren, voor onderhoud, herstellingen en de levering van zouttabletten.

Service voor bedrijven

Onze ervaren technische ploeg staat steeds voor u klaar, zowel voor onze eigen toestellen als voor een aantal andere merken en types.

Onze planningsafdeling neemt periodiek contact op om een afspraak te maken voor onderhoud, zo blijft u verzekerd van een optimale werking van uw installatie.

U kan onze technische dienst bereiken via het formulier hieronder, of rechtstreeks via 014 24 71 71 tijdens de kantooruren. 

Service aanvragen

Klantgegevens:

 

 

Over welk toestel gaat het?

 

Ontharders