Viessmann, uw partner voor duurzaamheid en efficiëntie.

Ga voor Viessmann

De Viessmann industriële ontharders (of ontharders voor groot debiet) zijn uitermate geschikt voor appartementsgebouwen. Met hun hoog debiet kleppen en hun proportionele, volumetrische regeneratie zijn ze uitermate zuining qua water- en zoutverbruik, en toch zeer performant. 

 

Optimaal onderhoud

Onze ervaren technische ploeg doet de opstart van elk nieuw systeem, en kan daarna zorgen voor een optimaal onderhoud van uw waterinstallaties. Zo worden eventuele pannes vermeden en wordt er blijvend bespaard op water en energie. 

 

De Viessmann waterontharders, volumetrische regeneratie van ionenwisselaars, proportionele teller. Hoog debiet klep 1”. Geavanceerde elektronica. Bijhouden van de statistieken en programmatie in het geval van stroompanne. Bypass met hardheidsregeling en veiligheidsvlotter. Verplichte minimale regeneratie is om de 4 dagen. Water dat wordt gebruikt voor technische toepassingen en drinkwater, volgens DM443/90 en DM174/04.

Technische eigenschappen

Verlicht LCD-scherm

Gemakkelijker te lezen, perfect voor kelders of slecht verlichte locaties. Af te lezen informatie: tijd, hardheid en regeneratietijd, percentage van restcapaciteit, doorstroomtijd, het totaal dagelijks verbruik en het gemiddeld dagelijks verbruik

Diagnostiek

Elektronische diagnose, dagen van werking, het totaal aantal regeneraties, controle turbine en monitoring van de micro-switchen, ...

 

Download de brochure

Brochure Viessmann ontharders groot debiet